03-09-2013 | Categorie: diversen

Verkeersspreekuur Gemeente Apeldoorn

Vanaf maandag 9 september wordt het spreekuur mobiliteit in ere hersteld.

In het komende jaar bent u iedere tweede maandag van de maand van 09:30 – 12:00 welkom om uw vragen over Verkeer, Parkeren, Openbaar Vervoer, Fiets en alles wat daarmee te maken heeft met ons te bespreken. Waar mogelijk proberen medewerkers van de Gemeente u direct verder te helpen. U kunt zich melden bij de balie van het stadhuis. Aangezien het een inloopspreekuur betreft kan zijn dat u even moet wachten voor u aan de beurt bent.

Tijdens het gesprek kunt u al uw vragen of bedenkingen op het gebied van verkeer en vervoer delen met de medewerkers die hier dagelijks mee aan de slag zijn. Als dat nodig is, gaat een medewerker met u mee naar de loketten voor specifieke informatie, of kan het zelfs mogelijk zijn dat we direct meegaan om ter plaatse iets nader met u te bekijken.

Overigens blijft de mogelijkheid bestaan om zaken te melden via de buitenlijn (14 055) en te mailen via de website van de gemeente. Daarnaast is de gemeente bereikbaar via Twitter en facebook. Uiteraard is het spreekbeurt bedoeld op het moment dat zich nieuwe ontwikkelingen voordoen; indien bijvoorbeeld een aanvraag voor een parkeervergunning in behandeling is of eerder is afgewezen kan via het spreekuur niet ‘alsnog’ hiervoor worden gezorgd.

Het opnieuw instellen van het spreekuur is mede tot stand gekomen op aanvraag van mevrouw A. Wolters van Gemeentebelangen Apeldoorn. Gedurende het seizoen 2013-2014 zullen de bezoeken en soorten gesprekken worden bijgehouden, zodat in de zomer kan worden bezien of het spreekuur in een blijvende behoefte voorziet.