14-02-2015 | Categorie: diversen

De bevrijders van toen!

Gemeentebelangen heeft met stijgende verbazing kennisgenomen van het vooralsnog genomen besluit om de gebruikelijke route van  het Veteranen Defile
 te verkorten .
 Deze  volkomen onbegrijpelijke beslissing mag niet tot  werkelijkheid komen

Daar waar nodig en mogelijk zal Gemeentebelangen in de gemeentelijke politieke arena  en daarbuiten  een krachtig protest  tegen  deze  beslissing laten horen .

De bevrijders van toen,  ook ons land,  verdienen de GROOTST MOGELIJKE EER !

Juist  het bestuur van Apeldoorn  een stad die zo nauw verbonden is met het Huis van Oranje  dient in deze zich  Koninklijk te gedragen !

Be de Vries
vice voorzitter Gemeentebelangen