Wie is wie

Gemeentebelangen heeft een sterk bestuur!
Wat wij doen leest u op de pagina Hoe werkt het bestuur?

Interesse in een plaats in het bestuur? Wij zijn op zoek naar een secretaris m/v U kunt zich natuurlijk altijd aanmelden voor een gesprek.

Het bestuur is te bereiken via bestuur@gemeentebelangenapeldoorn.nl 

Antoon.jpg Antoon Huigens
Raadslid - Voorzitter
Email: a.huigens@apeldoorn.nl
lees meer

 

Buurt: Apeldoorn Zuid-West

Motto: ga tot het uiterste, doen wat nodig is om het verschil te maken voor de mensen in Apeldoorn.

Onder bewerking

Rolf.jpg Rolf van Zutphen
Algemeen bestuurslid
Email: bestuur@gemeentebelangenapeldoorn.nl
lees meer

Even voorstellen.

In 1968 ben ik geboren in Oldenzaal, in 2001 ben ik er gaan werken en sinds 2002 woon ik in Apeldoorn. Ik woon alleen en ben in mijn vrije tijd graag bezig met mijn Koivijver en tuin, verder rijd ik graag motor en in mijn cabrio. Na mijn militaire dienst ben ik weer bij ’s lands grootste kruidenier in dienst getreden, maar nu in vaste dienst. Nadat ik in 16 jaar in diverse filialen en diverse opleidingen was opgeklommen tot assistent bedrijfsleider waren er op dat moment geen doorgroeimogelijkheden. Inmiddels 32 jaar en tijd een moment voor bezinning want eigenlijk had ik nooit nagedacht of ik wel mijn hele leven in de winkel wilde werken en wat mijn eigenlijke capaciteiten dan wel waren.


Een beroepskeuzetest wees uit dat mijn sterke kanten ruimtelijk inzicht en cijfertjes zijn, in mijn werk had ik behoefte regelmaat en structuur. Voor verkeersleider en architect was ik inmiddels te oud dus de cijfertjeskant op gegaan. Via een uitzendbureau ben ik toen gestart op een administratiekantoor als salarisadministrateur en heb mijn vaste baan opgezegd.  Dit werk doe ik inmiddels al weer 17 jaar en sinds 2015 als zelfstandig ZZP-er. In deze 17 jaar heb ik diverse opleidingen en cursussen succesvol afgerond om zo breed en diep mogelijk inzetbaar te zijn. Buiten salarisadministratie hou ik me nu ook bezig met Human Resources/Personeelsadministratie, Applicatiebeheer van verschillende applicaties, Arbeidsrecht, Pensioenrecht, Belastingrecht, Boekhouden enz.


Nadat een vriendin een folder van het AZC op het GGNet terrein in de bus kreeg ben ik me daar eens in gaan verdiepen want de looproute liep langs haar huis. Vragen die ik aan de gemeente Apeldoorn stelde werden of niet beantwoord, of dusdanig beantwoord dat je er alle kanten mee uit kon, maar veelal werd verwezen naar besluitvorming volgens een democratisch proces en de openbare stukken. Omdat ik van de gemeente inhoudelijk geen antwoorden kreeg ben ik zelf naar informatie op zoek gegaan. Ik ben er wel achter dat de gemeente Apeldoorn schermt met een open en transparant democratisch proces maar dat hiervan geen enkele sprake is. Omwonenden worden door de gemeente Apeldoorn slecht geïnformeerd, genegeerd, om de tuin geleid en soms zelfs geschoffeerd.